Egyedi & Minőségi

Cégünk foglalkozik kovácsoltvas kapuk, kerítések, lépcsők gyártásával, utólagos javításával, egyedi kapuszerkezetek kialakításával. A minőségi munka és a precizitás cégünk életében elsődleges szempont, mi elkészítjük Önnek egyedi elképzeléseit, megrendeléseit. Minőségi olasz dizájn alapanyagokkal dolgozunk, melyek tartósak, esztétikusak, de egyben elérhető áron előállíthatóak. Az alapanyagok tekintetében az anyagárak különbözőek lehetnek a minőségnek megfelelően.

Ha Ön is szeretne esztétikus kovácsoltvas jellegű kerítést, kaput kertjébe, mi összekötjük egyedi igényeit a hasznos felhasználással és vállaljuk motoros kapuk elkészítését is. A kovácsoltvas kapuk hozzájárulnak kertje egyediségéhez, hangulatához és egyben rendkívül tartós és időtálló anyagú kerítést készítünk Önnek különleges igényei szerint!

Ingyenes felmérés

Ingyenes helyszíni felmérés, konzultáció, ajánlat készítés, tapasztalt szakértőnkkel. Ez az ami elengedhetetlenül fontos a jó döntéshez.

24 órás válaszadás

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, és kérjen árajánlatot egyedi igényei alapján. Munkatársunk garantáltan 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Kedvező árak

Tudjuk azt, hogy nem egyszerű a választás és a döntés, Önnek sem mindegy, hogy mire költi a pénzét. Segítünk kiválasztani a leginkább megfelelő megoldást.

Miért minket válasszon?

Ahhoz, hogy az Ön kapuja hosszú ideig mindenkor jól működjön, nem árt a karbantartásáról gondoskodni. Ha nem kívánja a felszerelt berendezés váratlan pillanatban történő zavarát bevárni, javasoljuk az évenkénti ellenőrzést és karbantartást.

Egyedi kivitelezés

Egyedi igényei alapján, kovácsoltvas technológiával elkészítjük álmai kapuját, korlátokat, díszrácsokat. Ha más megoldást választana, azt is megoldjuk.

Kovácsoltvas kapuk

A kovácsoltvas kapuk hosszú időkre nyúlnak vissza, de kortalanok! Igazi exkluzív látványt nyújt, a kert és ház igaz, örök dísze!

2 év garancia

Hogy bizonyítsuk, hogy minőségi munkát nyújtunk, és fontosnak tartjuk a bizalmat, telepített rendszereinkre 2 év garanciát adunk.

Megbízható szakemberek

Megbízható, tapasztalt, precíz munkát végző szakembereink végzik el a telepítési, szerelési munkálatokat. Célunk a maximális elégedettség.

Segítünk a tervezésben

Tudjuk azt, hogy nem egyszerű a választás és a döntés, Önnek sem mindegy, hogy mire költi a pénzét. Segítünk kiválasztani a leginkább megfelelő megoldást. Ingyenes felmérést, konzultációt biztosítunk Önnek. Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra, gazdaságosságra és az esztétikára. Hogy önnek mi a fontosabb, Ön határozza meg. Igényeit megvalósítjuk, beszereljük, karbantartjuk.

Referenciáink

Kovácsoltvas kerítés & kapu szakértőktől

Ingyenes helyszíni felmérés, konzultáció, ajánlat készítés, tapasztalt szakértőnkkel. Ez az ami elengedhetetlenül fontos a jó döntéshez. Fontos, hogy nem kerül semmibe és nem kötelez semmire. Ha úgy gondolja,szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését, árajánlatát. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek.

  • Egyedi igényei alapján, kovácsoltvas technológiával elkészítjük álmai kapuját, korlátokat, díszrácsokat.
  • Ha a modern rozsdamentes kivitelt kedveli – megoldjuk.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük küldjön üzenetet, munkatársaink szívesen válaszolnak érdeklődésére!Gyakran ismételt kérdések. Itt mindent megtalál!

Tolókaput, ha a kijáró sík felületű, hordalék és víz nem halmozódik fel. Úszókaput, ha a pálya lejtős, hordalék, hó, jég halmozódhat fel.

Egyetlen járható megoldás a Legyező kapu telepítése , mivel ennek nincs oldaljárat igénye. Ez a megoldás teljesen új konstrukció a kaputechnikában. Csak nálunk rendelhető. Impozáns, különleges, biztonságos.

Jogszabályi előírás, közterület felé a kapu nem nyílhat. Ezt betartva, a bejárón a kapu lehet egy vagy két szárnyas. Reteszelt, vagy a nélküli. Lejtős bejárón a billenős szárnyas kapu telepíthető, ami nyitáskor követi a terep viszonyokat.

Megoldás a GSM távnyitó modul. Ha kertész felhívja Önt, mert a kapuban áll, tetszőleges távolságból, akár Amerikából is , nyithatja , zárhatja kapuját

Megoldás, a Hörmann egyedülálló oldalra gördülő szekcionált kapuja. EU – minőség, Top design, hőszigetelt , biztonságos, Mabisz minősített.

Javasoljuk a választást a Hörmann billenő garázs kapuiból. Széles szín és felület választék, kimagasló hőszigetelés és biztonság.

Igen, ha GSM vezérlő modult telepítünk, elegendő, ha Ön telefonjáról egy INGYENES hívást, indít, pl. „OTTHON „ és a kapu nyílik, csukódik. Az elektronika csak a rátanított hívószámokra reagál. Családtagjai ugyan így használhatják ezt a funkciót.

Igénybe venné szolgáltatásunkat?

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot űrlapunk segítségével.

Ajánlatot kérek ^
close slider

Kérjen árajánlatot!


Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat 24 órán belül.
Ha szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek.
Kérjük töltse ki az ajánlatkérő Űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.