KERTKAPU, KERÍTÉS ÉS GARÁZSKAPU TELEPÍTÉS

Megvalósítjuk álmai kapuját, kerítését.

Ingyenes helyszíni felmérés, konzultáció, ajánlat készítés, tapasztalt szakértőnkkel. Ez az ami elengedhetetlenül fontos a jó döntéshez. Fontos, hogy nem kerül semmibe és nem kötelez semmire. Ha úgy gondolja, szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését, árajánlatát. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek. Kérjük töltse ki az Ajánlatkérő Űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

*Tájékoztatjuk, hogy az ingyenes felmérés, telephelyünk 70 km -es körzetére vonatkozik. 70 – 150 km között a felmérés költsége 15 000 Ft , fölötte 20 000 Ft, amit a helyszínen, felméréskor kérünk kifizetni. Megrendelés esetén, a felmérési költséget a megrendelés összegéből jóváírjuk.
A telepített rendszereinkre, 2 év garanciát adunk. Ahhoz, hogy az Ön kapuja hosszú ideig mindenkor jól működjön, nem árt a karbantartásáról gondoskodni. Ha nem kívánja a felszerelt berendezés váratlan pillanatban történő zavarát bevárni, javasoljuk az évenkénti ellenőrzést és karbantartást. Ezen igényét a központi telefonszámunkon: 06 30 173 10 81 telefon számon kérjük jelezni. A bejelentést követően a karbantartást az Önnel egyeztetett időpontban elvégezzük. A TMK, azaz a tervezett megelőző karbantartás sokkal gazdaságosabb, mint az SOS hiba elhárítás

Egyeztessünk időpontot!

Ha úgy gondolja,szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését, árajánlatát. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek. Kérjük töltse ki az Ajánlatkérő Űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.Kivitelezés helyszíne:


Kép vagy fájl csatolása az elképzeléséről (formátum: jpg, png, pdf, doc):Vélemények

Kérjük olvassa el ügyfeleink véleményét, visszaigazolását szolgáltatásunkkal kapcsolatban!

Tekintse meg szolgáltatásainkat

Legyen részese egy profi csapat munkájának.

Igénybe venné szolgáltatásunkat?

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot űrlapunk segítségével.

Ajánlatot kérek ^
close slider

Kérjen árajánlatot!


Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat 24 órán belül.
Ha szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek.
Kérjük töltse ki az ajánlatkérő Űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.