Kertkapu és Garázskapu
telepítés, szerelés

VÁLASSZA A MEGFELELŐ SZAKEMBEREKET A MUNKÁRA!

SZOLGÁLTATÁSAINK

“Különleges embereknek különleges kerítéseket és kapukat tervezünk és építünk.”

Lélegzetelállító kulisszáink között a hétköznapok is varázslatosak. Precízen felépülő, kortalan, divathullámoktól mentes kerítéseink és kertkapuink életre szóló élményt nyújtanak. MagicDoor – a kertkapu építés művészete.

Filozófiánk & Hitvallásunk

Gondolja meg, végre hazaért, de esik, sötét és hideg van. Ki kell szállni a meleg autóból, kinyitni a kaput. Az után vissza és becsukni. Na nem! Van ennél jobb megoldás is. Ma már nem luxus a kényelem és a biztonság. Nyomja meg a távnyitót, vagy a mobilja garázsnyitó gombját. A kapu nyílik, majd záródik. Minden rendben, megérkeztem.

Ha építkezik, használja a legmodernebb megoldásokat, hiszen egy életre szólnak. Biztonságosak, hőszigeteltek, megbízhatóak. Tudjuk azt, hogy nem egyszerű a választás és a döntés, Önnek sem mindegy , hogy mire költi a pénzét. Segítünk kiválasztani a leginkább megfelelő megoldást. Ingyenes felmérést, konzultációt biztosítunk Önnek. Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra, gazdaságosságra és az esztétikára. Hogy önnek mi a fontosabb, Ön határozza meg. Igényeit megvalósítjuk, beszereljük, karbantartjuk.

Lehet, hogy mást akar. Egyedi igényei alapján, kovácsoltvas technológiával elkészítjük álmai kapuját, korlátokat, díszrácsokat. Ha a modern rozsdamentes kivitelt kedveli, – megoldjuk. Ha az üvegezett korlátok szerelmese, légies korlátokat építünk olasz alapanyagokból.

451

Ingyenes felmérés

Ingyenes helyszíni felmérés, konzultáció, ajánlat készítés, tapasztalt szakértőnkkel. Ez az ami elengedhetetlenül fontos a jó döntéshez.

24 órás válaszadás

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, és kérjen árajánlatot egyedi igényei alapján. Munkatársunk garantáltan 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Kedvező árak

Tudjuk azt, hogy nem egyszerű a választás és a döntés, Önnek sem mindegy, hogy mire költi a pénzét. Segítünk kiválasztani a leginkább megfelelő megoldást.

SEGÍTÜNK MEGOLDANI PROBLÉMÁJÁT

Miért minket válasszon?

Ingyenes helyszíni felmérés, konzultáció, ajánlat készítés, tapasztalt szakértőnkkel. Ez az ami elengedhetetlenül fontos a jó döntéshez. Fontos, hogy nem kerül semmibe és nem kötelez semmire. Ha úgy gondolja,szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését, árajánlatát. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek. Kérjük töltse ki az Ajánlatkérő Űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A telepített rendszereinkre , 2 év garanciát adunk. Ahhoz, hogy az Ön kapuja hosszú ideig mindenkor jól működjön, nem árt a karbantartásáról gondoskodni. Ha nem kívánja a felszerelt berendezés váratlan pillanatban történő zavarát bevárni, javasoljuk az évenkénti ellenőrzést és karbantartást. Ezen igényét a központi telefonszámunkon : 06 30 173 10 81 telefon számon kérjük jelezni.

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Kertkapu & kerítés beszerelés

Egyedi igények alapján vállaljuk, kovácsoltvas kertkapuk, úszókapuk, tolókapuk, szárnyas kapuk, korlátok, rácsok, és kerítések tervezését, kivitelezését.

Garázskapuk beszerelése

A Hörmann garázskapu a non plus ulra az igényes megoldásokra, EU minőség. Tökéletes pontosság, tökéletes műszaki megoldás.

Legyezőkapu beszerelés

Igazi világ újdonság, szabadalommal védett
A tradicionális olasz design és innováció műhelyének terméke.

Munkatársaink

Profi, megbízható szakemberek állnak rendelkezésére, ismerje meg őket!

Vélemények

Ajánlatot kérek ^
close slider

Kérjen árajánlatot!


Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat 24 órán belül.
Ha szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek.
Kérjük töltse ki az ajánlatkérő Űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.