GYIK

Tolókaput, ha a kijáró sík felületű, hordalék és víz nem halmozódik fel. Úszókaput, ha a pálya lejtős, hordalék, hó, jég halmozódhat fel.

Egyetlen járható megoldás a Legyező kapu telepítése , mivel ennek nincs oldaljárat igénye. Ez a megoldás teljesen új konstrukció a kaputechnikában. Csak nálunk rendelhető. Impozáns, különleges, biztonságos.

Jogszabályi előírás, közterület felé a kapu nem nyílhat. Ezt betartva, a bejárón a kapu lehet egy vagy két szárnyas. Reteszelt, vagy a nélküli. Lejtős bejárón a billenős szárnyas kapu telepíthető, ami nyitáskor követi a terep viszonyokat.

Megoldás a GSM távnyitó modul. Ha kertész felhívja Önt, mert a kapuban áll, tetszőleges távolságból, akár Amerikából is , nyithatja , zárhatja kapuját

Megoldás, a Hörmann egyedülálló oldalra gördülő szekcionált kapuja. EU – minőség, Top design, hőszigetelt , biztonságos, Mabisz minősített.

Javasoljuk a választást a Hörmann billenő garázs kapuiból. Széles szín és felület választék, kimagasló hőszigetelés és biztonság.

Igen, ha GSM vezérlő modult telepítünk, elegendő, ha Ön telefonjáról egy INGYENES hívást, indít, pl. „OTTHON „ és a kapu nyílik, csukódik. Az elektronika csak a rátanított hívószámokra reagál. Családtagjai ugyan így használhatják ezt a funkciót.

Igénybe venné szolgáltatásunkat?

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot űrlapunk segítségével.

Ajánlatot kérek ^
close slider

Kérjen árajánlatot!


Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat 24 órán belül.
Ha szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek.
Kérjük töltse ki az ajánlatkérő Űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.