Kényelem & Esztétikum

Gondolja meg, végre hazaért, de esik, sötét és hideg van. Ki kell szállni a meleg autóból, kinyitni a kaput. Az után vissza és becsukni. Na nem! Van ennél jobb megoldás is. Ma már nem luxus a kényelem és a biztonság. Nyomja meg a távnyitót, vagy a mobilja garázsnyitó gombját. A kapu nyílik, majd záródik. Minden rendben, megérkeztem. Ha építkezik, használja a legmodernebb megoldásokat, hiszen egy életre szólnak. Biztonságosak, hőszigeteltek, megbízhatóak.

Ingyenes felmérés

Ingyenes helyszíni felmérés, konzultáció, ajánlat készítés, tapasztalt szakértőnkkel. Ez az ami elengedhetetlenül fontos a jó döntéshez.

24 órás válaszadás

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, és kérjen árajánlatot egyedi igényei alapján. Munkatársunk garantáltan 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Kedvező árak

Tudjuk azt, hogy nem egyszerű a választás és a döntés, Önnek sem mindegy, hogy mire költi a pénzét. Segítünk kiválasztani a leginkább megfelelő megoldást.

Miért minket válasszon?

Ahhoz, hogy az Ön kapuja hosszú ideig mindenkor jól működjön, nem árt a karbantartásáról gondoskodni. Ha nem kívánja a felszerelt berendezés váratlan pillanatban történő zavarát bevárni, javasoljuk az évenkénti ellenőrzést és karbantartást. Ebben is tudunk segíteni Önnek az alábbiak mellett.

Hivatalos Partnerünk:

Egyedi kivitelezés

Egyedi igényei alapján, megszokott német Hörmann minőségben dolgozunk az Ön kényelméért. Kérje ingyenes felmérésünket akkor, amikor Önnek alkalmas!

Hörmann garázskapu telepítés

Mindenkinek más igényei vannak a garázskapu telepítésekor. Tradicionális német minőség, megújuló designok. Hörmann garázskapu telepítés elérhető áron.

2 év garancia

Hogy bizonyítsuk, hogy minőségi munkát nyújtunk, és fontosnak tartjuk a bizalmat, telepített rendszereinkre 2 év garanciát adunk.

Megbízható szakemberek

Megbízható, tapasztalt, precíz munkát végző szakembereink végzik el a telepítési, szerelési munkálatokat. Célunk a maximális elégedettség.

Hörmann garázskapuk és mellékajtók

Ne sajnáljon autójától egy szép otthont!  Billenő- vagy szekcionált kapu, acélból és fából, nálunk bizonyosan megtalálja ház stílusához illeszkedő garázskaput.

Hörmann bejárati ajtók

A kiváló  minőségű ház- és lakásbejárati ajtók, melyek nagy fokú  kényelmet és biztonságot jelentenek, továbbá nagyon jó hőszigetelési értékkel rendelkeznek.

Hörmann meghajtások

Innovatív meghajtástechnika, amely életét kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi. Nap mint nap, bármilyen időjárás esetén.

Hörmann ajtók

Erős acélajtók pincékbe,  tetőterekbe, valamint ajánljuk őket  ipari épületekbe is. Igényes megjelenésű ajtók,  fix alumínium üvegfalak.

Hörmann garázskapuk már 99.000 Ft-tól!
Ingyenes helyszíni felméréssel, díjtalan árajánlat két munkanapon belül!

Segítünk a tervezésben

Tudjuk azt, hogy nem egyszerű a választás és a döntés, Önnek sem mindegy, hogy mire költi a pénzét. Segítünk kiválasztani a leginkább megfelelő megoldást. Ingyenes felmérést, konzultációt biztosítunk Önnek. Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra, gazdaságosságra és az esztétikára. Hogy önnek mi a fontosabb, Ön határozza meg. Igényeit megvalósítjuk, beszereljük, karbantartjuk.

+36-30-173-1081

Referenciáink

Hörmann garázskapuk szakértőktől

Ingyenes helyszíni felmérés, konzultáció, ajánlat készítés, tapasztalt szakértőnkkel. Ez az ami elengedhetetlenül fontos a jó döntéshez. Fontos, hogy nem kerül semmibe és nem kötelez semmire. Ha úgy gondolja,szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését, árajánlatát. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek.

  • Hörmann Garázskapuk és mellékajtók: A minőség és design szolgálatában.
  • Hörmann meghajtások: Az Ön kényelméért, egy gombnyomásra.
  • Hörmann garázskapuk: Ez a gyártmány a non plus ultra az igényes megoldásokra, német minőség.
  • Hörmann bejárati ajtók: A maximális biztonság párosul az egyedi tervezéssel.
+36-30-173-1081

AJÁNLATKÉRÉS

Egyeztessünk időpontot ingyenes helyszíni felmérésre!Gyakran ismételt kérdések. Itt mindent megtalál!

Tolókaput, ha a kijáró sík felületű, hordalék és víz nem halmozódik fel. Úszókaput, ha a pálya lejtős, hordalék, hó, jég halmozódhat fel.

Egyetlen járható megoldás a Legyező kapu telepítése , mivel ennek nincs oldaljárat igénye. Ez a megoldás teljesen új konstrukció a kaputechnikában. Csak nálunk rendelhető. Impozáns, különleges, biztonságos.

Jogszabályi előírás, közterület felé a kapu nem nyílhat. Ezt betartva, a bejárón a kapu lehet egy vagy két szárnyas. Reteszelt, vagy a nélküli. Lejtős bejárón a billenős szárnyas kapu telepíthető, ami nyitáskor követi a terep viszonyokat.

Megoldás a GSM távnyitó modul. Ha kertész felhívja Önt, mert a kapuban áll, tetszőleges távolságból, akár Amerikából is , nyithatja , zárhatja kapuját

Megoldás, a Hörmann egyedülálló oldalra gördülő szekcionált kapuja. EU – minőség, Top design, hőszigetelt , biztonságos, Mabisz minősített.

Javasoljuk a választást a Hörmann billenő garázs kapuiból. Széles szín és felület választék, kimagasló hőszigetelés és biztonság.

Igen, ha GSM vezérlő modult telepítünk, elegendő, ha Ön telefonjáról egy INGYENES hívást, indít, pl. „OTTHON „ és a kapu nyílik, csukódik. Az elektronika csak a rátanított hívószámokra reagál. Családtagjai ugyan így használhatják ezt a funkciót.

Igen, erre a földbe süllyesztett hajtómű a megoldás. Ebben az esetben a kapu motorikusan nyílik csukódik, de nem látható, hogy mitől működik. Teljesen megbízható, biztonságos, elegáns.

Igénybe venné szolgáltatásunkat?

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot űrlapunk segítségével.

Ajánlatot kérek ^
close slider

Kérjen árajánlatot!


Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat 24 órán belül.
Ha szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek.
Kérjük töltse ki az ajánlatkérő Űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.