Blog

WPC kerítés – a tökéletes választás

A WPC kerítések előnyeiről már írtunk korábban, és az, hogy elgondolkodjon a fa és műanyag kombinációjával készülő, abszolút fahatású, rendkívül tartós kerítéselemek telepítésén, sosem volt még ennyire aktuális, hiszen az új kerítés beruházási költségének egy része a nemrégen indult otthonfelújítási program keretében elszámolható!
A programról egyébként itt írtunk korábban.

Van, aki már státuszszimbólumként gondol erre az igazán eredeti, dizájnos megjelenésű, prémium kategóriás kerítéstípusra, mely ráadásul bőven visszahozza az árát, hiszen nem igényel különösebb felületkezelést, és a csapadék, fagy, eső és erős UV-sugárzás sem tesz kárt benne. Hogyan érdemes választani?

Mutatunk néhány szempontot, melyek mentén könnyebb lehet átgondolni, hogy pontosan mely típusra vágyunk:

1. Betekintésgátló, vagy klasszikus elrendezés?
Az egymásra épülő, vízszintesen elhelyezett, teljesen zártan illeszkedő elemekből épülő kerítések az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendenek. Nem csak teljes privát-érzetet biztosítanak, hanem zajvédő, zajcsillapító tulajdonságuk is jelentős.

2. Milyen legyen a színe?
A legnagyobb színválasztékot a vízszintesen elhelyezhető elemek között találjuk, legyen akár barna, szürke, bézs, vagy ezeknél sötétebb tónus a kívánság.

3. Csavarral, vagy anélkül?
Fontos tudni, hogy a WPC-elemek nagy része csavarozás nélkül is telepíthető – ez azért fontos szempont, mert a WPC kerítéseknél rendkívül előnyös, ha nincsenek több ponton fixen rögzítve, mert ezeken a helyeken feszültség, s ezáltal hasadás keletkezhet az anyagban. A legelőnyösebb, legprofibb megoldás, ha csak egy fix rögzítési pont található, mely a három soros rögzítés esetén a középső kell, hogy legyen!

A WPC jelenleg az egyik legnépszerűbb kerítéstípusnak számít, mert egyszerűen beépíthető, kivitel és szín tekintetében viszonylag nagy választékban elérhető, és szinte teljesen gondozásmentes – keressen minket bizalommal!

Leave a comment

Ajánlatot kérek ^
close slider

Kérjen árajánlatot!


Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat 24 órán belül.
Ha szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek.
Kérjük töltse ki az ajánlatkérő Űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.