Blog

Így válasszunk garázskaput

Szekcionált garázskapuk

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők, és a billenőkapukhoz képest akár 14 cm-rel nagyobb áthajtószélességet biztosítanak. A négy oldalon elhelyezkedő tartósan elasztikus és időjárásálló tömítésnek köszönhetően optimálisan szigeteltek.

Berry-billenőkapuk

A Berry billenőkapuk összekapcsolják a magas minőséget és a kiforrott technikát a tartós működőképességgel és a biztonságos működtetéssel. A Berry-billenőkapuk több vonzó acél-motívummal kaphatók, bordás- és kazettás külsővel, valamint fából. A különböző színek és dekorfelületek további hangsúlyt kölcsönöznek.

RollMatic garázs-redőnykapu

A redőnykapu és a födém alá futó kapu függőlegesen nyílik, és alig foglal el helyet a garázsban. Konstrukciós elvüknek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A garázsnyitás módja nem számít, mindegy, hogy merőleges, lesrégelt, szakaszosan vagy teljesen ívelt.

Oldalra futó szekcionált kapu

Az oldalra futó szekcionált kapuk az építési módja miatt különösen alkalmasak olyan nehezen megoldható beépítési szituációknál, mint pl. a ferde tetősíkok. Ilyen esetekben is használható marad a teljes áthajtó-magasság. A 42 mm vastag, PU kihabosított szendvicspanelek nagyon jó hang- és hőszigetelést biztosítanak. Ráadásul az egyszerű személyátjáráshoz az oldalra futó szekcionált kapuk csak részlegesen is nyithatók.

Garázs-mellékajtók

A mellékajtók nagyon praktikusak, ha valamit csak gyorsan ki akar hozni a garázsból, és ehhez nem akarja kinyitni a kaput. Akkor is, ha a behajtó rövidsége miatt a második gépkocsi közvetlenül a kapu előtt áll, és elzárja az utat a kapu felé. A Hörmann-nál szinte mindegyik kapumotívumhoz és típushoz lehet kapni hozzá illő mellékajtót. Így a kapu és az ajtó harmonikus egységet képeznek.

Jó érvek a Hörmann ajtók mellett

  • Német márkaminőség
  • A Hörmann termékeket szakműhelyeinkben magunk fejlesztjük és gyártjuk.
  • Termékek több generáció számára
  • Hosszan tartó, valós feltételek melletti tesztelés gondoskodik a bevált sorozatgyártású termékek Hörmann-minőségéről.
  • Szem előtt tartjuk a jövőt

Leave a comment

Ajánlatot kérek ^
close slider

Kérjen árajánlatot!


Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat 24 órán belül.
Ha szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek.
Kérjük töltse ki az ajánlatkérő Űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.