Blog

A MagicDoor is felkészült a változásokra

Szeretnénk tájékoztatni látogatóinkat, ügyfeleinket azzal kapcsolatban, hogy az aktuális helyzet hogyan változatja meg cégünk munkavégzését.

  • Irodánk emailben és telefonon továbbra is elérhető, és a felmerülő problémákat igyekszünk a lehető leghamarabb megoldani.
  • Ügyfeleink és kollégáink egészsége egyaránt az első számú szempont, ennek érdekében kérjük, hogy a jelenleg is megrendelt termékek telepítését, javítását végző szerelő munkatársainkkal a kontaktust kerüljék, kellő távolságot tartva kommunikáljanak.
  • Amíg az áruszállítás folyamatos, a határidőre megrendelt termékek beépítését biztosítani tudjuk, amint ebben változás állna be, Mindenkit értesítünk, és köszönjük a türelmet!
  • A helyzethez igyekszünk a lehető legoptimistábban állni, de elképzelhető, hogy egy időre le kell majd állítanunk a munkálatokat – ha erre sor kerül, fokozott türelmet és megértést szeretnénk kérni, és az újabb munkafelvétel után is igyekszünk az igényeket a lehető leghamarabb, teljes körűen kiszolgálni.

A kialakult helyzetben kitartást és a legjobbakat kívánjunk, illetve mi is kérünk Mindenkit, hogy a szabályok betartása mellett, a közösség érdekeit maximálisan szem előtt tartva, a lehető legtöbbet otthon maradva vészelje át az elkövetkező időszakot!

Együtt túl leszünk ezen!

Legjobbakat kívánjuk,

MagicDoor Csapata

Leave a comment

Ajánlatot kérek ^
close slider

Kérjen árajánlatot!


Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat 24 órán belül.
Ha szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek.
Kérjük töltse ki az ajánlatkérő Űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.